starostwo powiatowe w sochaczewie

powiat sochaczew

Aktualności O SZKOLE Statut szkoły Kalendarz roku szkolnego 2024/2025 Matura 2025 PROJEKTY DOFINANSOWANE ZE ŹRÓDEŁ UE DLA UCZNIA i RODZICA Logowanie Dziennik Vulcan - powiat sochaczewski Egzamin Zadowowy PROGRAM WYCHOWAWCZO - PROFILAKTYCZNY Patronat WSIiZ Wykaz podręczników na rok szkolny 2024/2025 Instrukcja logowania Office365 ROK SZKOLNY 2022/2023 Rekrutacja 2023/2024 KIERUNKI KSZTAŁCENIA w roku szkolnym 2023/2024 Kształcenie zawodowe O patronie Konkursy i olimpiady UNESCO Kontakt z nami DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI BIP Wersja kontrastowa

Warsztaty kulinarne z udziałem kucharza Kamila Lulisa

11-06-2019 09:33

A A A

W Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego odbyły się warsztaty kulinarne z udziałem kucharza Kamila Lulisa. Warsztaty te zostały połączone z programem stypendialnym naszej uczennicy Aleksandry Pietrzak, która jest stypendystką Urzędu Marszałkowskiego. Tematem przewodnim była kuchnia polska XXI wieku. Uczniowie przygotowywali  m.in.: sałatkę z nowalijek, ciabatę z kasztanami i rodzynkami, schab z kością podawany z konfidowanymi młodymi ziemniakami, puree z kalafiora, czekoladowo-kasztanowy fondat.

Warsztaty zostały zorganizowane przez p. Aldonę Charzyńską i p. Agnieszkę Umiastowską – opiekuna stypendystki Aleksandry Pietrzak.

Podziękowanie dla firmy TRANSGOURMET za zasponsorowanie naszej szkole produktów, które umożliwiły zorganizowanie tych warsztatów.

ZOBACZ GALERIE

powiat sochaczew powiat sochaczew powiat sochaczew
194300 odwiedzin