starostwo powiatowe w sochaczewie

powiat sochaczew

Aktualności O SZKOLE Statut szkoły Kalendarz roku szkolnego 2024/2025 Matura 2025 PROJEKTY DOFINANSOWANE ZE ŹRÓDEŁ UE DLA UCZNIA i RODZICA Logowanie Dziennik Vulcan - powiat sochaczewski Egzamin Zadowowy PROGRAM WYCHOWAWCZO - PROFILAKTYCZNY Patronat WSIiZ Wykaz podręczników na rok szkolny 2024/2025 Instrukcja logowania Office365 ROK SZKOLNY 2022/2023 Rekrutacja 2023/2024 KIERUNKI KSZTAŁCENIA w roku szkolnym 2023/2024 Kształcenie zawodowe O patronie Konkursy i olimpiady UNESCO Kontakt z nami DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI BIP Wersja kontrastowa

Dzień gotujących mężczyzn oraz zdrowego jedzenia.

19-10-2021 00:20

A A A

19 października młodzież z 3 klasy Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych,  a konkretnie mężczyźni wraz z Samorządem Uczniowskim zaprosili Społeczność Szkolną  na kiermasz tematyczny.

Kiermasz odbył się pod hasłem „dzień gotującego mężczyzny oraz dzień zdrowego jedzenia”. Uczniowie z klasy 3 TŻg połączyli siły z przedstawicielami Samorządu Uczniowskiego, aby zaprezentować  zdrowe,  a przede wszystkim smaczne dania warzywne, które z pewnością zadowolą najbardziej kapryśnych konsumentów.

Panowie sporządzili makaron z marchwi z pastą z ciecierzycy, makaron z cukinii z sosem bolognese oraz placki z cukinii z ostrym sosem pomidorowym. Wszystkie zaprezentowane dania cieszyły się dużym powodzeniem i zostały wykonane pod kierunkiem Pani Moniki Czubak.

ZOBACZ GALERIE

powiat sochaczew powiat sochaczew powiat sochaczew
194300 odwiedzin